Van Almondelaan 28, Hilversum / 035 6215 901

Over Schuijt

Meer dan een papiertje alleen!

Vanzelfsprekend hebben de mensen met de beste papieren de beste kansen op de arbeidsmarkt. Die papieren moet je letterlijk zien: getuigschriften, certificaten en diploma's. Schuijt Opleidingen voorziet in een heel pakket praktische cursussen en opleidingen die je kansen op de arbeidsmarkt vergroten. En dat geldt niet voor werkzoekenden alleen. Ook personeel dat al een baan heeft, kan zijn of haar mogelijkheden ermee uitbreiden.

Maar Schuijt biedt meer dan alleen maar een diploma of certificaat. De opleidingen van Schuijt zijn ontwikkeld in een lange geschiedenis van opleiden. Schuijt Opleidingen verliest daarbij nooit de markt uit het oog en stemt haar opleidingen af op de behoefte van de markt. Ook daarom heb je voordeel van je opleiding;  je vaardigheden nemen enorm toe. Zo word je een gewaardeerd werknemer en je werkplezier groeit.

Even voorstellen

Schuijt Opleidingen in Hilversum is al meer dan 25 jaar het betrouwbare adres voor professionele en betaalbare opleidingen op het gebied van managementondersteuning. Een persoonlijke benadering staat daarbij centraal.

Ineke Schuijt, die eerst 15 jaar in het bedrijfsleven werkte en daarna als docent bij Schoevers en Elsevier Opleidingen, startte in 1991 met Schuijt Opleidingen. Er zijn ook een aantal gemotiveerde en ervaren trainers met veel kennis op hun vakgebied bij Schuijt Opleidingen betrokken.

Voordelen Schuijt Opleidingen

  • maximaal 10 deelnemers per groep
  • professioneel, praktijkgericht en persoonlijk
  • alle opleidingen vrij van btw
  • incompany trainingen "op maat" 
  • aangesloten bij Nederlandse Associatie voor Examinering
  • KvK 32050999

Trainingslocatie

Van Almondelaan 28
1215 PD Hilversum
035 - 6215901
ineke@schuijtopleidingen.nl
Klik hier om de gezellige trainingsruimte te bekijken.

Incompany trainingen

Voor bedrijven en organisaties verzorgt Schuijt Opleidingen trainingen op iedere gewenste locatie.
Klik hier om meer te lezen over incompany training.

website maken